Chrome Delete

Bij Chrome Delete verwijderen we het blinkende Chrome van uw auto. Dit doen we door een zwarte folie over het chrome te plakken. Tegenwoordig is het erg in trek om geen blinkende chrome te hebben maar een meer duistere uitstraling te geven aan de auto.

De folie die we over het chrome plakken wordt op maat van uw auto gemaakt. FoilFanz brengt de folie aan zodat er nadien geen naden of details zichtbaar zijn. Indien u na een tijd van gedacht veranderd of als chrome weer in de mode is dan kan de folie steeds verwijderd worden.

Het meest voorkomende chrome is rond de zijruiten van de auto. Maar ook chrome op de deuren, bumpers, motor grille of luchthappers kunnen we verwijderen. Bij FoilFanz hebben we onze eigen printers en snijmachines om alles op maat te maken. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook een Chrome Delete doen van een logo of het beeldje van een Rolce Royce.
In ons portfolio beneden zie je enkele mooie voorbeelden van Chrome Delete bij auto’s van klanten.

  • Locatie: werkplaats in Maasmechelen

  • Onderhoud: met de hand of in de carwash wassen

  • Alle Chrome: onze eigen snijmachines kunnen alle mogelijke vormen maken

  • Omkeerbaar: de chrome kan terug zichtbaar gemaakt worden indien gewenst

Chrome Delete Portfolio

Veelgestelde Vragen over Chrome Delete

Wat is Chrome Delete?2020-12-20T21:03:16+01:00

Het verwijderen van de chrome elementen op uw auto. Denk hierbij aan de chrome rond uw ramen maar ook aan chrome op bumpers en logo’s.

Wat kost Chrome Delete?2020-12-20T21:04:29+01:00

Dit is afhankelijk van het model van de wagen en van welke elementen u wilt verwijderen. Doe een gratis prijsaanvraag en we proberen u zo snel mogelijk van antwoorden.

Is Chrome Delete omkeerbaar?2020-12-20T21:05:43+01:00

Ja, bij chrome delete brengen we een folie aan op het originele chrome. De folie kan nadien steeds verwijderd worden om het chrome terug zichtbaar te maken.

Go to Top